De ce noi?

Welcome to Transylvania

Zona centrală a României rămâne una dintre principalele atracții turistice și culturale, Brașovul reprezentând un mediu de afaceri care ia amploare de la an la an.

Welcome to Transylvania a luat ființă pentru a răspunde solicitărilor de excursii și trasee montane caracteristice, dar și pentru a acoperi necesitatea de transfer aeroport de la și către Brașov, respectiv către și de la marile aeroporturi din țară.

 

Cine suntem?

Echipa Welcome to Transylvania este alcătuită din persoane pasionate de ceea ce fac, pregătite pentru serviciile oferite, grație resurselor pe care le au la dispoziție.

Suntem pregătiți pentru a face față cererilor de excursii în zona Transilvaniei, drept pentru care am alcătuit o serie de trasee pe care le efectuăm în perioadele optime, excursii care pot fi realizate pe tot parcursul anului, cuprinzând principalele atracții din Brașov, Sibiu și localitățile din împrejurimi.

Echipa mai cuprinde și translatori, care asigură transmiterea informațiilor culturale, istorice, pe care turiștii își doresc să le afle atunci când vizitează atât locurile cu încărcătură istorică, un muzeu, o casă memorială, cât și atunci când parcurg unul dintre traseele standard pe care le efectuăm.

 

Cu ce ne ocupăm?

Activitatea principală a companiei este oferirea excursiilor în zona Transilvaniei, prin tururi create special pentru a le asigura vizitatorilor o imagine completă despre Brașov și alte orașe din zonă, în funcție de preferințele personale în materie de activități. În acest sens, dispunem de autoturisme pentru transport în locațiile incluse în tururile selectate de către clienți, de persoane care oferă consultanță în vederea acestor tururi standard și care pot comunica eficient inclusiv cu turiștii străini.

Totodată, ne extindem constant oferta de servicii oferite, astfel încât să completăm și să diversificăm experiența de vacanță, sejur, city-break. Toate informațiile despre serviciile existente, despre detalii suplimentare și serviciile noi sunt adăugate pe site-ul nostru: http://welcometotransylvania.ro/.

 

 De ce să ne alegeți pe noi?

Orice afacere începe dintr-o pasiune! În aceeași manieră s-a dezvoltat și Welcome to Transylvania, care este visul împlinit al unei echipe de tineri, dornici să descopere constant zona generoasă în peisaje a Transilvaniei, alături de cei care solicită serviciul de transport și vizitare a principalelor atracții din inima tării.

 

Din dorința de a oferi un serviciu complet, echipa caută permanent noi soluții pentru turiștii autohtoni și cei de peste hotare, astfel încât experiența excursiilor pe care le realizăm să fie de fiecare dată transformate în amintiri de neprețuit.

 

Ai numeroase motive să ne alegi pe noi! Fie că ai nevoie de transfer aeroport, fie că vrei să explorezi zona Transilvaniei, prin intermediul traseelor pe care ți le punem la dispoziție, serviciile noastre sunt oferite de fiecare membru al staff-ului la nivel calitativ. Pe lângă aspectul comunicării, pe care îl considerăm deosebit de important pentru aceste servicii, prețurile practicate sunt întotdeauna accesibile, relevante pentru calitatea asigurată: automobile potrivite activităților, cunoștințe despre locațiile vizitate, cuprinse în trasee, precum și furnizarea de informații utile oricărui turist, din România sau din străinătate.

 

Serviciile pe care le oferim

Principalele servicii pe care le oferă echipa WTT includ tururile standard și servicii profesioniste de transport aeroport. Bineînțeles, suntem deschiși, iar clienții noștri pot să ne solicite efectuarea unui tur pe care și-l doresc, în această direcție îi ajutăm să creăm turul perfect împreună.

Suntem flexibili și putem asigura curse și cereri de transport în toată țara, pe lângă serviciul de transfer aeroport.

Contact:
+4076WELCOME (+40769 352 663)
+40774 000 004

Welcome To Transylvania
booking@welcometotransilvania.ro