Dracula tur

Brasov - Cetatea Rasnov - Castelul Bran - Castelul Peles - Brasov

Castelul Peles - cel mai vizitat castel din Romania, considerat de multi „perla Muntilor Carpati”, pelesul adaposteste inca umbrele fostilor sai stapani, regii si reginele Romaniei, astazi figuri fantomatice ce amintesc de vremuri demult apuse.

Castelul Bran - sau, pentru pasionatii de filme horror si povesti intunecate, cu strigoi, vampiri si spirite rele, Castelul lui Dracula, voievodul roman (Vlad Draculea- Dracula) care l-a inspirat pe Bram Stoker in crearea celebrului personaj insetat de sange.

Cetatea Rasnov - una dintre cele mai bine conservate cetati taranesti din Transilvania, impresioneaza prin peisajele care-ti taie respiratia si prin grandoarea cu care se inalta in varf de munte. Inclusa la loc de cinste in topul celor mai frumoase 10 castele de zapada din lume, cetatea isi pastreaza insemnatatea istorica, pe care o transmite mai departe prin legendele care s-au tesut de-a lungul timpului in jurul ei. Una dintre aceste legende este legata de fantana din curtea interioara, despre care batranii povestesc ca ar fi fost sapata de 2 prizonieri turci care primisera promisiunea ca asa vor fi eliberati. In 17 ani de munca zilnica, cei 2 au ajuns la 147 de metri adancime, echivalentul unui bloc cu 50 de etaje.

Pret*: 99 lei/pers
Traseu: 137km
Durata: aprox. 7 ore
2 poze de persoana sunt incluse in costul turului

*Pentru grupuri mai mari de 4 persoane preturile sunt negociabile

Sunt de acord si accept Politica de confidentialitate.

Contact:
+4076WELCOME (+40769 352 663)
+40774 000 004

Welcome To Transylvania
booking@welcometotransilvania.ro