Transylvania tur

Brasov - Rezervatia Ursi - Castelul Bran - Cetatea Rasnov - Brasov

Buna! Veti fi preluati cu  masina de la hotelul dumneavoastra in jurul orei 8:00 AM si vom porni spre Zarnesti, unde vom vedea Rezervatia de ursi. (Rezervatia de ursi este deschisa doar la orele 10 si 11.)

Rezervatia de ursi – rezervatia se afla in padurea de la intrarea in oras si este deschisa publicului din anul 2008. Ocupa o suprafata de 69 de ha. Si adaposteste 80 de ursi salvati in decursul celor aproximativ 10 ani de cand a fost infiintata.

Castelul Bran- sau Castelul lui Dracula, casa lui Vlad Tepes, domnitorul iubitor de sange care a inspirat celebrul personaj al lui Bram Stoker. Daca esti pasionat de filmele horror sau de povesti insangerate, pline de strigoi, demoni, spirite malefice si legende intunecate, Castelul Bran este un „must see”, o ocazie unica de a vedea locurile incarcate de istorie ce au inspirat mii si mii de legende.

Cetatea Rasnov- una dintre cele mai frumoase „cetati de zapada”, cetatea Rasnovului este si una dintre cele mai bine conservate cetati taranesti din Transilvania. Locul de p frumusete graitoare a dat nastere la numeroase legende, una dintre cele mai cunoscute fiind legenda fantanii adanca de 147 de metri, despre care se spune ca ar fi fost sapata de 2 prizonieri turci timp de 17 ani ca pret pentru rascumpararea libertatii.

Preturi*: 90 lei/pers
Traseu: 137 km
Durata: aprox. 6-7 ore (Plecare: 9:00AM)
2 poze de persoana sunt incluse in costul turului

*Pentru grupuri mai mari de 4 persoane preturile sunt negociabile

Sunt de acord si accept Politica de confidentialitate.

Contact:
+4076WELCOME (+40769 352 663)
+40774 000 004

Welcome To Transylvania
booking@welcometotransilvania.ro